Skip to content

Een wandlamp is verlichting die je muur of plafond goed uitlicht. Je kunt kiezen voor wandlampen die naar boven of beneden stralen.

Industriele wandlampen

De industriële wandlampen zijn niet meer weg te denken uit het interieur. Met een stoere lamp voor aan de muur, kun je op veel plekken in huis sfeer brengen. De industriële stijl is heel geschikt voor een duurzaam interieur. Veelal kenmerken deze industriële lampen zich door het gebruik van metalen en donkere kleuren. Veel van onze merken gebruiken restmaterialen die overblijven uit de metaalproductie. Gerecyclede materialen voor de wandlampen hebben vaak een vintage gevoel. De prachtige wandlampen van Tolhuijs zijn er niet alleen voor iedereen die van stoer en donker houdt, maar ook in fris wit of juist een felle kleur.

Duurzame wandlampen

De collectie duurzame wandlampen die we bieden, zijn er voor elke interieur stijl. Houten dierenlampen voor in de kinderkamer van Tjalle en Jasper. Of ga je voor een leuk houten wandlampje gemaakt van gerecyclede podiumdelen van Rescued. Een bijzondere industriële wandlamp voor in de keuken of een design wandlamp van Waarmakers. Al onze lampen hebben een verhaal en geven daarmee nog mooier licht in je duurzame interieur.

Een design wandlamp kan niet ontbreken in een gezellig interieur. Een goede duurzame wandlamp trekt de aandacht op een positieve manier. Draagt bij aan de sfeer in je leeshoek, kinderkamer of hal. Gebruik muurlampen voor indirect licht of juist als nachtlampje.

Populaire producten
Pagina's met vergelijkbare producten
Back To Top
0
Winkelwagen