Skip to content

Prijs

Categorie

Kleur

Houtkleur

Afmeting

Breedte

Diepte

Verlicht uw binnen- en buitenruimte met de duurzame verlichting van Studio Perspective, waar innovatie en stijl samensmelten in onze premium collecties van duurzame verlichting. Ontdek onze uitgebreide selectie, variërend van duurzame LED-verlichting tot aan de fijnste eettafellampen, en Mr. Bright lampen. Wij bieden oplossingen die niet alleen uw interieur verlichten, maar ook een sfeervolle ambiance creëren.

Van woonkamerverlichting tot keukenverlichting, slaapkamerverlichting tot badkamerverlichting, onze duurzame lampen transformeren elke ruimte. Ideaal voor lange avonden binnen én buiten, onze lampen zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer. Of het nu gaat om functionele binnenverlichting, of om sfeervolle buitenverlichting voor uw tuin of terras, Studio Perspective heeft de perfecte opties voor elke ruimte.

Duurzame design verlichting kopen?

Duurzame lampen

Goede verlichting is een essentieel onderdeel van elk goed ontworpen huis. Niet alleen voegt het sfeer toe en zorgt het voor een gezellige ambiance, maar het kan ook worden gebruikt om belangrijke kenmerken te benadrukken of een brandpunt te creëren. Het ontwerpen van een goed verlichtingsplan kan best lastig zijn. Om te beginnen moet je rekening houden met de verschillende soorten verlichting die je nodig hebt.

Basisverlichting, ook bekend als algemene verlichting, zorgt voor verlichting in de hele ruimte. Functionele verlichting, zoals taakverlichting of accentverlichting, wordt gebruikt voor specifieke activiteiten of om bepaalde gebieden te accentueren. Sfeerverlichting is bedoeld om een specifieke sfeer te creëren, zoals gezellig en ontspannend of helder en vrolijk. Zodra je de verschillende soorten verlichting hebt bepaald die je nodig hebt, kun je gaan plannen waar je elke armatuur wilt plaatsen.

In het algemeen zijn plafondarmaturen het beste voor basisverlichting, terwijl tafellampen of staande lampen beter zijn voor functionele en sfeerverlichting. Voor accentverlichting kunt je inbouwspots of wandarmaturen gebruiken. Houd bij het plaatsen van verlichtingsarmaturen rekening met de grootte van de ruimte, de hoogte van het plafond en de plaatsing van meubels en andere obstakels. Met een beetje planning kunt je een verlichtingsplan ontwerpen dat zowel duurzaam als functioneel en stijlvol is.

Dutch Design lamp

De design lampen zijn er in allerlei variaties. De mooie houten design lampen van Binthout, worden met de hand in elkaar gezet van Zwols stadshout. Dutch Design lampen van Tolhuijs zijn gemaakt van gerecyclede hekwerken. In prachtige frisse kleur of juist mooi als industriële verlichting. Iedere ontwerper kiest zijn eigen materiaal en hiermee ontstaan unieke lampen. Nieuwsgierig naar de lampencollecties van onze makers? Kijk dan eens bij Heijltjes+Akkaya (voorheen Waarmakers), Mr. Bright, Rescued en van Tjalle en Jasper.

Onze hanglampen, tafellampen, muurlampen en vloerlampen worden gemaakt door Nederlandse merken. Zij proberen ieder op hun eigen wijze rekening te houden met de planeet en met de mensen die erop wonen en werken. Zo worden veel duurzame lampen gemaakt in sociale werkplaatsen.

Pagina's met vergelijkbare producten
Back To Top
0
Winkelwagen