Maatwerk en projectinrichting

Duurzaam en Sociaal Design

Denk je er over na om je bedrijf of kantoorruimte opnieuw in te richten of laat je dit doen, kijk dan eens naar het Duurzame Dutch Design van Studio Perspective. Onze design producten worden in Nederland gemaakt. Doordat we nauwelijks met voorraad werken, kunnen we gemakkelijk maatwerk leveren en de producten personaliseren. Zo kunnen we niet alleen bedrijfslogo’s toevoegen, maar ook tafels en kasten op maat leveren. Lees meer over kantoorinrichting op maat.
Strakke deadlines? We hebben ook producten die direct leverbaar zijn. Duurzame design verlichting voor op kantoor, wiebel krukken om extra werkplekken te creëren of meubelair voor in de kantoortuin. Wil je grotere aantallen of een persoonlijk advies laat het ons dan weten in een mail en we maken een offerte van je wensen. 

Verlichting

We hebben een grote collectie duurzame design verlichting voor kleine bedrijven, horeca en projectinrichting.
Kijk voor alle mogelijkheden bij onze design verlichting. Andere afmetingen, grote orders of op factuur bestellen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Showing all 3 results

Tafels

Showing all 2 results

en meer...

Er is nog veel meer mogelijk met de sociale werkplaatsen waarmee wij werken. Ook maatwerk voor textiel, hout en metalen kunnen we leveren. Wat denk je van akoestische wandbekleding met bedrukking, houten schrijfblokken voor in horeca, of prachtige handgemaakt broodplanken.

Showing all 16 results