Content voor Ingelogde Gebruikers

Unieke geschenken met een verhaal.

Geef klanten, relaties of medewerkers een origineel en duurzaam geschenk met een verhaal. Alle producten van Studio Perspective worden gemaakt van duurzaam materiaal of zijn geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo draag je bij aan een betere wereld en laat je zien waar het bedrijf voor staat.Op veel van onze duurzame en sociale producten kunnen we een bedrijfslogo of persoonlijke boodschap plaatsen.

In opdracht kunnen wij met de werkplaatsen ook geschenken speciaal in opdracht ontwikkelen. Met een specifiek thema of voor een bijzondere gelegenheid.
Bel ons op +31 (0)72-2038036 of laat ons je wensen weten per email.

We denken graag met je mee.

Cadeau van de stad

Ben je trots op de stad waar je bent gevestigd? Hou je van Amsterdam of Rotterdam of heb je een link met een andere plek in Nederland? Geef dan een uniek (relatie)geschenk waarbij de stad of wijk centraal staat. Ook leuk als iemand net een nieuw huis gekocht heeft of als afscheidscadeau. Er zijn nog meer mogelijkheden die de stad in het zonnetje zetten, zoals de houten stadsplattegronden van Planqkaart of onderzetters in een geschenkverpakking van Cre8.

Scroll naar boven
zoeken
Winkelmand